סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

מזון למחשבה: המימד התרבותי של אכילה ושתייה

09 ביוני 2014, 16:15 
חדר 282, בניין גילמן 
ללא תשלום
סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

ד"ר סמדר גבריאלי אוניברסיטת סידני והאוניברסיטה של מערב אוסטרליה

 

מהקדרה אל הסיר, צורתה של תרבות: כלי הבישול של מטפונטו (דרום איטליה) כסמן תרבותי

 

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>